Η Samaras Agro είναι μια επιχείρηση που εξειδικεύεται στην πώληση και συντήρηση αγροτικών μηχανημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 από τον κ. Νίκο Σαμαρά και έχει την έδρα της στην πόλη των Γιαννιτσών.

Η Samaras Agro προσφέρει μια ευρεία γκάμα αγροτικών μηχανημάτων, όπως τρακτέρ, αρότρα, φρέζες, θεριστικά, και άλλα εξαρτήματα για τη γεωργία. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αγροτικών μηχανημάτων στους πελάτες της. 

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων, η Samaras Agro έχει κερδίσει τη φήμη της για την ποιότητα των προϊόντων και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία έχει επίσης επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ για αγροτικά μηχανήματα, καθώς και στην εκπαίδευση πελατών για τη σωστή χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων τους.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Στηριζόμαστε στην πρωτοποριακή τεχνολογία και στην εμπειρία μας, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η καινοτομία και η τεχνολογία συνδυάζονται με την ανθρώπινη ανάπτυξη και την ευημερία. Θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην παροχή λύσεων που θα βοηθήσουν στην επίλυση των μεγαλύτερων κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

 
 

 "Αν ψάχνετε για αξιόπιστα αγροτικά μηχανήματα και επαγγελματικές υπηρεσίες συνεργείου, αυτή η επιχείρηση είναι η καλύτερη επιλογή! Οι τεχνικοί τους είναι εξαιρετικά εμπειρογνώμονες και φιλικοί, και η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι απλά εκπληκτική."

Γιάννης Γ.

 "Έχω πάει για επισκευή αρκετές φορές σε αυτήν την επιχείρηση και πάντα έχω εξαιρετική εμπειρία. Οι τιμές τους είναι ανταγωνιστικές και η ποιότητα των μηχανημάτων και των υπηρεσιών είναι απλά εκπληκτική. Σίγουρα θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτήν την επιχείρηση στο μέλλον."

Δημήτρης Π.

 "Εξυπηρετικότατοι. Με βοήθησαν πολύ στο να επιλέξω το κατάλληλο μηχάνημα για μένα"

Βασίλης Α.

Samaras Agro © 2023. All Rights Reserved.
Created by LEXICON SOFTWARE